Antikoncepce

14.09.2010 14:16

 

           Doba nám přinesla celou řadu věcí, které usnadňují život. Příroda má dokonale vyvinut tzv.ekosystém a když je něčeho příliš, okamžitě využije svých vyrovnávacích schopností a zařídí to tak, že přidá na druhou stranu vah. Je opět nastolena rovnováha.

          Člověk si myslí, že vyhraje a přelstí přírodu. Jenomže …. Je tomu tak skutečně? Zamysleme se nad takovou antikoncepcí a to z hlediska přírodních jevů. Ženy začaly používat hormonální antikoncepci, aby zabránili nechtěnému početí. Není to tak dávno. Některé počáteční nezdary si mnozí však již nepamatují i přes tuto krátkou dobu. Byly to poškozené děti, ať již mentálně, či fyzicky. Přesto rozvoj antikoncepce  tohoto druhu pokračuje dál. Díky tomu opadá strach z těhotenství a uvolňují se sexuální zábrany mladistvých. Klesá věk začátku sexuálního života. Nezralí jedinci v období patřícím do experimentálního úseku života, experimentují se sexem. Nastává sexuální exploze, kde láska a vztah není na prvém místě. Váhy se zvrhly na druhou stranu a hrozí přemnožení. Opět zasahuje příroda, přicházejí pohlavní nemoci, AIDS. Ovšem to ještě nestačí, drogy potlačí soudnost a strach, dostávají se do škol. Rovnováha přírody opět přichází a to velice rychle s neplodností. Trendy neplodnosti se zvyšují. Jsou neplodní i muži díky těsným džínám, hormonům uvolňujícím se z antikoncepce do vodních toků, díky prodělaným nemocem a díky změně stravování přinášející velkou kyselost organismu, zahlenění atd. Totéž u žen – záněty, cysty, srůsty a alergie na vlastní vajíčko. Hned na to přichází člověk s umělým oplodněním a celou řadou variací. Tak v této fázi jsme nyní a co přijde dále? Určitě příroda něco vymyslí.

      Chanellingová sdělení připravují lidstvo na novou dobu, kdy plodné budou jenom vybrané páry, přičemž komunitní život a plození bude spočívat v tom, že celé společenství bude posilovat svojí energií a svojí láskou tento pár. Narozené dítě, pak kromě genetických rodičů, bude mít rozšířené genetické kody v DNA  a  takto vznikne zvláštní příbuzenský rodinný poměr k tomuto nově narozenému dítěti. Bude to nový typ populace, děti budou mít zvláštní schopnosti. Dokonce milující se páry budou moci splodit  tzv.hvězdné dítě vědomě na jiné planetě, tím, že vyšlou za tímto účelem svoji orgasmickou energii  posílenou konkrétní myšlenkou. Děti inkarnované jinde ve vesmíru, budou se svými rodiči duchovně spojeny a budou moci spolu  komunikovat. Tato idea by měla přinést mnoho užitečného celému Vesmíru.

     Nejsme skeptičtí k těmto sdělením z důvodů vlastních pozorování souvislostí. Na světě v současnosti vzniká celá řada skupin Světelných rodin, kde jedinci mají k sobě zvláštní blízký vztah. Je to díky tomu, že se v těchto skupinách setkávají spřízněné duše, často zrozené z jednoho energetického rezervoáru.

     I my máme Světelnou rodinu Hadžiki a za krátké období se narodilo ve skupině osm miminek. Hadžiki je plodné a dětičky velice hodné a vnímavé. Mají zvláštní kulaté oči, reagují na všechny členy skupiny, pamatují si nás z období, kdy jsme na ně mluvili do bříška.  Také se velice rychle vyvíjejí. Podobný výraz mají i dětičky, které se narodily původně neplodným párům po podpoře Hadžiki. Takže kdo ví, jak to bude v krátké budoucnosti.

Nám se tyto myšlenky líbí. Páry, které nemohou počít dítě by měly novou ideu a cíl. Orgasmické energie milujících se párů určitě nemizejí. Energie nemizí jenom se přeměňuje. Proto je zcela možné, že dochází k inkarnaci někde úplně jinde než na Zemi. Pročištění jedinci, kteří dokáží vysílat své myšlenky dále než do hmotného světa, nemusí být omezení a mohou tvořit kdekoli v Galaxii. Možná se někomu zdají tyto názory velice odvážné, avšak omezení je jen v člověku samém.

Marcela Chadžijská a Miroslav Hadaš