Co brání početí?

14.09.2010 13:40

 

     Je celá řada vrozených či získaných defenktů a onemocnění, která brání přirozenému početí. Z alternativního hlediska je však celých 70% případů neplodnosti párů způsobena disharmonií mezi mužem a ženou a disharmonií v organismu.

 

    Jak nejlépe začít s odstraněním disharmonie? Velice důležitá je očista fyzického těla, ale i Duše.Vhodný je týdenní půst, kdy se tělo čistí od toxických látek způsobujících překyselení organismu, zahlenění, plísně, cysty apod. Souzčaasné výplachy střev nejrychleji zbaví tělo letitých usazenin, ze kterých se do oběhu zpětně dostávají jedy a vyvolávají celou řadu potíží jako je únava, stres nedostatek vitamínů a stopových prvků. Vitamíny a stopové prvky se do těla vstřebávají skrze sliznici střeva.

    Při uvolňování fyzických jedů se z těla uvolňují také jedy duševní. , V průběhu půstu může cítit člověk také psychický diskomfort a jeho náladovost je výraznější. Skryté psychické problémy se začínají projevovat, stejně jako příznaky acidotické krize a další průvodní jevy čitění. Proto je výhodnější absolvovat asistovaný půst s odborníky, kteří mají zkušenosti a během půstu zajistí i psychoterapeutickou péči. Absolvování půstu a rodinných konstelací přináší skutečný užitek. Mohou být odstraněny duševní bloky bránící otěhotnění. O vnitřních zábranách lidé často nevědí a netuší, anebo netuší, že existují celkem jednoduché způsoby jejich odstranění. Jedinec si s nimi sám neporadí.

Jaké jsou duševní bloky? Kupříkladu strach z porodu, z bolesti, strach být rodičem, strach ze zodpovědnosti, z omezení volnosti, kariéry atp, odmítání některého pohlaví děátka – třeba myšlenka „chci chlapečka“…… může být příčinou také může být příčinou alergie na vlastní vajíčko. Přirozené oplodnění ve zdravém a zdravě fungujícím manželském páru je nejvhodnějším vkladem do života dítěte.Proto doporučujeme zvolit nenáročný komplexní detoxikační program  půstu včetně protiparazitní kůry ( toxoplasmosa, chlamydie, stafylokoky – způsobují potrácení)a očisty ledvin a jater. V kolektivu je hladovění snažší a dokone zábavné.   Samostatně držený půst bez zopracování psychické roviny je pouze zátěž pro organismus bez většího efektu, či spíše naopak. Pochopitelně, že půst je vhodný nejenom pro léčení neplodnosti, ale pospívá organismu k regeneraci a ozdravění. Dokonalá očista vede k tělesnému a psychickému zdraví.

 

                  léčitelé a lektoři     Marcela Chadžijská a ing. Miroslav Hadaš