Důležité čaje - šalvějový, ledvinový, kakostový

15.01.2016 08:23

Důležité druhy čajů pro totální protirakovinnou kůru a jiná zdánlivě neléčitelná onemocnění dle pana Breusse.

1.Čaj šalvějový

Ke kloktání určený čaj necháme v horké vodě 10 minut vylouhovat. K pití se musí 3 minuty vařit – jedna až  dvě polévkové lžíce šalvěje do 1/2l vařící vody – 3 min.vařit,  pak se odstaví . Šalvěj má vysoký obsah éterických olejů-pro kloktání důležité, k pití však nesmí obsahovat tyto látky –proto se doba varu omezuje na 3 min. – ferment který se tím rozpouští je určen žlázám, míše a ploténkám. Z toho důvodu bychom celý život měli pít šalvějový čaj. Kdo jej pije sotva kdy onemocní..

Když se šalvěj vařila 3 minuty, odstaví se a přidá třezalka, máta peprná a meduňka / po špetce / mezi tři prsty/- 10 minut vylouhovat.  Čaj se pije teplý po doušcích – dva šálky.

2.Čaj ledvinový

15 g přesličky, 10 g kopřiv / nejlépe nasbírané na jaře 8g rdesna ptačího /truskavec/ a 6g třezalky. Kdo nechce shánět jednotlivé byliny, tak se nám osvšdčil se stejnými účinky čaj na ledviny od pana Grešíka. Toto množství postačí pro jednu osobu na přibližně  3 týdny. Štipec této směsi / mezi palec a dva prsty/ se dá do šálku s horkou vodou a nechá 10 min louhovat, pak se scedí a sedlina se znovu zalije dvěma šálky horké vody a nechá 10 min vařit. Ledvinový čaj obsahuje 5 látek, které se vařit nesmějí se šestá látka-kyselina křemičitá- tu získáme jen varem.

Ledvinový čaj se pije výlučně studený a to ráno na lačný žaludek, v poledne před jídlem a večer před spaním. Po třech týdnech pití přerušit na nejméně 2-3 týdny. Během této doby se nesmí jíst masový vývar ani hovězí nebo vepřové maso.

3. Čaj kakostový / geranium robertianum/

Pije se denně jeden šálek studeného čaje po doušcích. Špetku kakostu dáme do šálku horké vody na 10 minut vyluhovat.

 

Protirakovinná kůra musí být prováděna správně. Kdo protirakovinnou kůru  provádí správně, ztratí jen málo na váze.

1. ráno nejprve půl šálku ledvinového čaje – pít pomalu – studený.

2. po 30-60 minutách 1 až dva šálky teplého šalvějového čaje s třezalkou a mátou peprnou

3. opět po 30-60 minutách malý doušek zeleninových šťáv, nechat proslinit před polknutím!

4. opět asi po 15-30 minutách malý doušek zeleninových šťáv podle pocitu hladu. Během dopoledne budeme potřebovat asi 10-15x doušek. / min.dávka 1/8 l šťávy  max.. 1/2 l./

Hotová Breussova šťáva je k dostání v obchodech zdravé výživy.