Na astma a na záněty s enzymy a hypoxií

01.09.2008 16:02

Úspora enzymů:

Mnohokrát jsem oslovila řadu časopisů, napsala jsem mnoho přípisů na různé instituce. Nápad a zkušenost, která by mohla pomoci mnoha nešťastným, nemocným lidem. Zcela bez reakce. Nikdo neprojevil zájem.

Poprvé někdy před dvaceti lety, se ke mně dostal skvělý recept, díky kterému jsem se zbavila velice obtížné nemoci – bronchiálního astmatu a alergií. Lidé mne znali jako chronicky postonávající, kašlající a s rýmou. A potom náhle velká změna. Ta pochopitelně vyvolala značnou zvědavost. Mohu říci, že jsem právě tímto zahájila svoji léčitelskou kariéru. Stovky lidí, kteří vyzkoušeli tento netradiční recept se uzdravilo a to nejen z astmatu a rýmy, různých zánětů, ale také z nemocí mnohem závažnějších jako je rakovina ( v ranném stádiu).

Nebudu znovu popisovat působení enzymů, jenom připomenu, že přirozené enzymy v našem těle působí nejlépe při zvýšené teplotě. Toho využívá jednoduchá a účinná metoda. Jedná se o spojení dvou oficiálně uznávaných metod. Je to užití enzymů a hypoxie. Obojí se běžně užívá v lékařské praxi. Hypoxie(nedostatek kyslíku)-znamená zatažení tepen na určitou dobu, kdy po jejich uvolnění dochází k prudkému okysličení a tím ke zvýšení teploty a změně Ph a v tom tkví ten zázrak.

Recept, který mi pomohl:  ( rozhodnutí pro aplikaci je vaše zodpovědnost)

Aplikace se nesmí provádět při zvýšeném sklonu ke krvácivosti.

Metoda:

1. Polknou se celá 1-2 dražé WOBE MUGOS firmy SRN MUGOS D 8192 nebo náhrada WOBENZYM. Po cca 1 až 1,5 hod se lehce pojí (pro vstřebání enzymů do krve). Za další 1,5 hod tj. 2,5 – 3 hodiny po požití dražé se provede vlastní aplikace zaškrcení tepen.

2. Provede se komprese pažní tepny jedné ruky a potom druhé ruky na dobu 6-8 min. nejlépe pomocí přístroje na měření krevního tlaku. Manžeta se zaškrtí nad hodnotu cca 180-200, což se projeví změnou barvy končetiny. Lze použít i gumového škrtidla, avšak je nutno dbát správné použití.- viz návod 1. pomoci.- nejlépe vypodložením, blíže k ramennímu kloubu. Pozor na nebezpečí zaškrcení nervu – použít široké škrtidlo.

Aplikace se provede 3-5 dnů po sobě. ( po prokrvení končetin možno opakovat několikrát po sobě)

Efekt se projevuje většinou bezprostředně po aplikaci, zejména pokud pacient nepoužil zrovna jiné léky. Jindy se projeví do 24 hodin, kdy dochází ke zmírnění dušnosti, či jejímu vymizení, zlepšuje odkašlávání, snižuje pohotovost k alergickým reakcím, objevuje se pocit celkového zlepšení na individuálně dlouhou dobu. Až do úplného vynechání lze snižovat postupně užívání léků i u pacientů, kteří mají návyk na léky po dlouhodobém užívání.

Po aplikaci může dojít ke zvýšenému odkašlávání hlenů, což je žádaná reakce.
Pokud jsou problémy v horní části těla, provádí se hypoxie na pažích, při problémech v dolní části těla na nohách.

Pozor - neužívat při křečových žilách, lámavosti žil,  srdečních chorobách, plicní embolii... při pochybách konzultujte s lékařem.

Jak vidíte, metodou se výrazně snižuje množství enzymů, dochází k jejich plnému a opravdovému využití.
Přeji všem radost z uzdravení

Vaše Marcela Chadžijská - léčitelka