Jaterní čisticí kůra

01.09.2008 16:23

Příprava:
Není možné čistit játra aniž by se předem zničili paraziti. Proto aplikujte Zapper denně – týden, doporučuje se také předem kůra ledvinová.

Nechte si opravit chrup - toxické látky z úst ničí játra (amalgamové plomby - postupně vyměnit)
Efektivita očisty spočívá v předběžné přípravě - tedy změkčení organismu.

1.,2.,3. den ráno mezi 5,-7:00 hod klystýr, během dne jíme jablka a pijeme jablečný mošt, jíme bezmasou stravu.
4.den ráno opět klystýr a pijeme pouze mošt.
Provádíme nejlépe v pátek - v sobotu a v neděli máme odpočinek, žádné živočišné pokrmy. Zeleninu a brambory – vařte ve vodě.

Roztok hořké soli (síran hořečnatý n. karlovarskou sůl, Glauberova hořká sůl) + lžíce do hrnku, čerstvý růžový grapefruit – MANESII SULFOR HEPTA HYDRICUS (výr.TAMDA a.s.Holická 31 Olomouc)

14,00 - od této chvíle nejezte ani nepijte, vypijte pouze 2 dcl vody s hořkou solí
18,00 - další hrnek se solí
19:00-21,00 - nutno po 15 minutách vypít na 4x olej s citrónem.
Popíjete střídavě panenský olej (olivový nebo slunečnicový) a citrónovou šťávou (může být napůl s grapefruitem), 1/4 dávky oleje + 1/4 dávky štávy nebo rozmíchejte dohromady a popíjejte brčkem (můžete si vzít i prášky na spaní - může vám být těžko, abyste usnuli) – 1/4 dávky vypijte do 5 minut. (starší a nemocní lidé do 15 min), současně zahřívejte ermoforem pravou stranu - játra

Ihned si jděte lehnout – lehněte si na záda – (některé prameny doporučují pravý bok a termofor), s hlavou mírně zvednutou na polštáři. Nejméně 20 min. v klidu – představujte si co se děje ve žlučovodech žlučníku – obraťte pozornost tímto směrem.
Ráno po probuzení - před 6 hodinou – vypijte 3. dávku soli (pokud je vám nevolno počkejte s pitím soli – lehněte si zpět do postele a za dvě hodiny vypijte 4. poslední dávku soli. Za další dvě hodiny se můžete najíst. Začněte ovocnou šťávou, za půl hodiny ovoce a za další hodinu lehké jídlo.

Ráno počítejte s průjmem. Kaménky plavou a mají různou barvu zelené, hnědé černé - cholesterol vypadá jako plovoucí smetí – sláma. Jaterní kůra je bezpečná i u starších lidí nad 70 let. Kamenů mohou být stovky – ve žlučovodech – na RTG nezjistitelné – neobsahují vápník. Uvolněním žlučovodů a žlučníku se zlepší činnost jater, odstraní se bolesti kloubů, zad, otoky, malátnost, únava.

Očistu je nutno udělat 4x (játra jsou složená ze 4 částí a pokaždé se pročistí 1 část) 2.čištění cca po 3 týdnech, 3. za další měsíc, 4. čištění pak po dvou měsících. Nejlépe za úplňku.

Doporučuji následně udělat Kryodynamickou kůru.