Odčervení koňakem a ricinovým olejem

14.09.2011 16:31

Odčervení koňakem a ricinovým olejem 
Originál tohoto návodu je v knize "Jak se zbavit parazitů" od Gennadije Malachova Dovolil jsem si příslušnou pasáž (strana 191 a 195) převést z pdf do textu:

Toto je efektivní metoda, zaměřená na očistu trávicího ústrojí od parazitů. Po ránu se na lačný žaludek pije směs padesáti mililitrů vysoce kvalitního koňaku, který má tři až čtyři hvězdičky, a stejné množství ricinového oleje.
Mechanismus působeni procedury je následný: koňak paralyzuje hlísty (doslova se jim opijí), takže se nemohou pevně přisát ke střevním stěnám ani se schovat do nějakého zákoutí v těle. Ricinový olej pak způsobí průjem, který je vyloučí ven z těla.
Stejnou proceduru opakujte i další den. Někdy se stane, že napoprvé metoda nepomůže a hlísti nevyjdou. Pokud vycházejí napoprvé i napodruhé, je nutné proces zopakovat i potřetí a v případě nutnosti i počtvrté. O tom, že se všichni hlísti z těla vyloučili, se přesvědčíte podle toho, že žádni ve stolici po defekaci nejsou.
U dětí očista probíhá trochu jinak. Vzbuďte dítě kolem první až druhé hodiny v noci a dejte mu pít nějaký velmi sladký nápoj, například čaj, šťávu z kompotu, sirup nebo zavařeninu. Dvacet až třicet minut poté mu dejte dávku ricinového oleje. Dávky se vybírají individuálně podle věku a pohybují se mezi patnácti až třiceti gramy; hlavní je, aby se dostavil průjem. Následujícího dne proceduru opakujte a provádějte ji po celou dobu, dokud hlísti vycházejí z těla (čili dokud jsou přítomní ve stolici).
Tato metoda se dá kombinovat s léčbou Trojčátkem (přípravek Clarkia od firmy Zapper) nebo pelyňkovou detoxikací podle Afanasjeva. Samostatně se hodí na vyhánění velkých hlístů. Například škrkavek a podobně.
Přiklad č. 6:
Dívenka ještě nemá ani dva roky (přesněji 1.8 roku), ale už je často nemocná: mívá zánět průdušek, prodělala zápal plic, dostala spoustu injekci i antibiotik a trápí ji neustálý chropot. Po prvním dni koňakové léčby s ricinovým olejem z ni vyšla obrovská třiceticentimetrová škrkavka a za ni spousta hlenů.
Odčervení dětí:
Děti obzvlášť často trpí helminty a není divu, vždyť si rády hrají na pískovištích, hrabou se v zemi a také mají rády zvířata, s nimiž se mazlí a hladí je. Onemocnění se navenek projevuje různými příznaky: náhlá ztráta hmotnosti a viditelné hubnutí, nevolnost a zvraceni, chudokrevnost, bolesti hlavy, narušeni nervové soustavy, rychlá únava, avitaminóza, malátnost, úbytek obraných sil organismu a mnohé další. Některé z těchto příznaků však mohou doprovázet onkologická onemocnění. Dítě bude léčeno na všechny možné nemoci, ale podaří se pouze potlačit příznaky, nikoli příčinu. Testy na hlísty je třeba opakovat třikrát, protože není jednoduché je odhalit. Přesto pitva zemřelých v devadesáti procentech prokazuje hlísty ve střevech!
Jak postupovat, když je vaše dítě nemocné a nikdo přesně neví, čím a jak je léčit?
Příklady vyléčení hlístů:
Uvádím příběh, který mi poslala žena, matka dvou nemocných dcer.

Jedna z dívenek byla dlouho nemocná a léčila se u různých doktorů. Žádný však neuvedl konkrétní diagnózu a myslelo se, že jde o onkologické onemocnění. Osm měsíců chodila na protirakovinnou terapii, a to jí definitivně zničilo zdraví. Dítě umíralo. Matka ji tedy odvezla z nemocnice a doma si všimla podivných útvarů v dceřině stolici: obsahovala hlísty různého tvaru a velikosti, někdy spletené do klubíčka, jindy samostatné. Matce bylo jasné, že léčba ji zabila dítě. Dívenka zemřela jako pětiletá.
Žena oplakávala dcerku celý rok, ale pak šla do práce a tam se seznámila s mužem, lékařem, který jí vyprávěl, že kdysi sám trpěl podobnou nemoci. Řekl jí, že její dcera mohla být vyléčena za pět dní. O několik měsíců později této ženě onemocněla druhá, tříletá dcera a měla stejné příznaky jako zemřelá starší dívenka: změněný krevní obraz, zvětšená játra a podobně. Tak se znovu vydali k lékařům a ti dospěli k závěru, že jde o dědičnou nemoc. Zapamatujte si: když lékaři nechápou příčinu nemoci a neví, jak nemocného léčit, tak se vymlouvají na dědičnost a mají další obecné nic neříkající výmluvy.

Nešťastná matka uvažovala takto: pokud je to dědičné, tak to jsou zase hlisti. Hned se obrátila na onoho známého doktora a ten jí poradil jednoduchý, chytrý a efektivní recept na léčbu hlistú u détí. Uvádím jej v nezkrácené verzi.

Recept proti hlístům u dětí

Budete potřebovat kvalitní tří až pětihvězdičkový koňak a projímadlo, ricinový olej nebo fenolftalein.

Dále žena postupovala následovně: v sedm hodin večer dceru nakrmila a uložila ke spánku. Ve dvě hodiny v noci ji vzbudila a podala ji dvě polévkové lžíce koňaku smíchaného se sladkým čajem v poměru 1:1. Dítě směs klidně vypilo. Pamatujte, že stačí malý objem koňaku a čaje, například čtyři až šest lžic.

Hladoví parazité v noci vylézají se svých tajemných úkrytů v trávicím traktu a mlsají - s potěšením nasávají sladkou směs. Z koňaku se opijí a už se nemohou přisát ke střevním stěnám, a tak jen tak vegetují, nezachyceni uvnitř prostoru střev. Do půl hodiny jsou hlísti „namol". Během této doby dítě může ještě chvíli spát, ale pak je rodič musí probudit a dát mu projímadlo. V našem případě matka podala dcerce fenoltalein a posadila ji na nočník s teplou vodou.

Dávky projímadla volte tak, aby k vyprázdnění došlo poměrně brzy, jinak hlísti „vystřízliví", uchytí se na stěnách a léčba nebude účinná

První dvě noci dívenka nevyloučila nic, ale třetí noc to vypuklo: vycházeli hlísti a červíci všeho druhu, klubíčka roupů, lamblií a dalších parazitů. Již na první pohled bylo jasné, že s takovýmito nezvanými hosty dítě nikdy nemůže být zdrávo. O čtvrté noci už jich bylo podstatně méně, ale o páté noci vyšla patnácticentimetrová škrkavka!

Preventivně je třeba postup po deseti dnech zopakovat. I když hlísti vyjdou už při první noci, pokračujte v léčbě ještě o dvou nocích a za týden proveďte kontrolní očistu. Někdy se stane, že hlísti vycházejí i pátou, šestou, nebo dokonce i sedmou noc. V takovém případě pokračujte v očistě, dokud nepřestanou vycházet, a dále provádějte preventivní očistu, popsanou výše. Velmi se hodí koňak se sladkým čajem, sladká chuť helminty přitahuje, a právě proto se užívá právě koňak, a ne jiné lihoviny, Klystýry v tomto případě nejsou vhodné, lepši očisty střev dosáhnete s pomoci projímadla. Průjem je nezbytný, jinak helminti z těla nevyjdou.

Při léčbě dospělých dodržujte stejný postup, ale dávky zvyšte dvakrát. Vypijte čtyři polévkové Ilžíce koňaku, čtyři polévkové lžíce sladkého čaje a stejnou dávku projímadla, které zapůsobí po jedné až dvou hodinách.

Možná by vás zajímalo, jak se dál vyvíjel osud naší tříleté holčičky? Naštěstí dobře: zlepšila se jí chuť k jídlu, měla zdravou krev a do normy se jí vrátila i játra. Přestala být rozmazlená a zlobivá a namísto toho byla plná energie a pohyblivá.

A co se stalo s matkou? I ona byla veselejší, ačkoliv si nikdy nepřestala vyčítat, že svou neznalostí léčení a neschopností de facto způsobila smrt prvního dítěte. Aby se takové případy neopakovaly, vzdělávejte se, učte se metodám sebeuzdravení a pomáhejte svým nejbližším.

Pozn. Odzkoušeno Hadžíky:Vyzkoušeli jsme tuto metodu a třetí den vylezlo množství helmintů. Možná, že by se dalo místo ricinového oleje použít i jiné projímadlo.