odčervení pomocí mouky

26.04.2014 19:26

Zjuistili jsme, že odčervovat možno, tak jak je psáno v článku Odčervení čřesnekovým šustím, i bez šustí, pouze s moukou. Stačí řídká vodová kašička a roztírat postupně. Rozdíl mezi lepkem z mouky a larvami je ten, že paraziti vystupují z pórů.

Poruchy učení a pozornosti u dětí

 

Mnozí to známe na vlastní kůži. Máme doma dítko, které neposedí, za minutu zapomene, co jsme po něm chtěl, například si místo sprchování umyje zuby, protože cestou do koupelny zapomnělo, co tam mělo dělat. Ze školy chodí poznámky či stížnosti, že dítě ruší třídu nebo pomalu reaguje. Učitelka velí vytáhnout sešity a naše dítě zdržuje celou třídu, protože jeho reakce jsou zkrátka pomalejší ve všem, co dělá. Známky ve škole zdaleka neodpovídají úsilí, které dítě i rodiče věnují učení a stále dokola. Říkáme si, že to zkrátka naše dítě tak má a že mu jen ve škole nerozumějí. Rady našich rodičů nám nejsou nic platné, protože naše dítě je přeci takové. Viděli jsme ho vyrůstat od jeho prvního nádechu a víme, že je zkrátka jiné. Ale možná jsme už unavení z toho věčného obhajování chování či výsledků našeho dítěte ve škole i jinde. A tajně doufáme, že se to s věkem zlepší.

A ono se to kupodivu spíše rok od roku zhoršuje. Naše dítě pomalu vyspívá, ale potíže s chováním, tempem, pozorností či učením stále gradují. Rodiče se trápí neúspěchy dítěte a mnohdy i jeho zhoršujícímu se chování a vzniká napětí a nervozita v celé rodině. Je tatam rodinná pohoda a láskyplné útočiště.

Mám osobní zkušenost ve vlastní rodině i v rodinách mých přátel a klientů je velmi blízká výše popsanému. Ve 13 letech mého syna jsem si říkala, že to už zkrátka tak dál jít nemůže. Zkoušeli jsme mnoho metod nejen k učení. Ale stále jakoby zapomínal ve vteřině mé pokyny nebo i své záměry či probrané učivo. A to už se mi zdálo být nadmíru podezřelé.

Věděla jsem, že syna trápí paraziti. Škrábal se 24 hodin denně až do krvavých strupů na kůži a a měl stále záněty sliznic nebo angíny. Lékaři na alergologii, imunologii ani na kožním si zkrátka s tímto případem nevěděli rady. Tak jsme vyzkoušeli měření na počítačové diagnostice TITANIUM  a potíže nejen s kůží byly najednou zcela jasné. Začali jsme proces odčervení frekvenční terapií pomocí přístroje Super Ravo Zapper  a později také domácího plazmatického generátoru k tomuto přístroji připojenému. Upravili jsme stravu v rámci možností. Syn omezil příjem sladkého, mléčných výrobků i masa. Začala jsem studovat vše kolem parazitů. Jejich druhy, možnosti nákazy člověka i způsoby léčení. Především ty alternativní.

Zjistila jsem, že paraziti mají dvě velmi nepříjemné vlastnosti . Tou první je jejich schopnost udržet se v těle hostitele, aniž jsou zpozorováni imunitním systémem. A tou druhou jsou vysoce vyvinuté pohlavní orgány a tedy jejich schopnost množení. Například samice roupa dětského (enterobius vermikularis) má velice výkonnou dělohu, do níž se vejde až dvanáct tisíc vajíček.

A nemusíme mít domácího mazlíčka, aby bylo naše dítě například roupem nakaženo. Stačí, aby se ve škole dotkla naše ratolest zábradlí či kliky po někom, kdo roupem nakažen je. A věřme či ne v dětské populaci je to děsivých 80% a u dospělých 30%.

Ovšem hlubším studiem člověk zjistí, že druhů parazitů je mnoho a způsobů jejich přenosu ještě více. Stačí například sníst špatně umytou zeleninu, což se nám může klidně podařit i v restauraci či školní jídelně. Nebo sní špatně upravenou rybu či jiné maso. Dle pana Malachova je nutné maso upravovat na 115 °C minimálně 2 hodiny. Což s rybou nebo kuřecím masem jistě neděláme. Parazity se můžeme nakazit při letním koupání v rybníku nebo při práci na zahrádce. A v neposlední řadě v kolektivních zařízeních, kde si  vše s láskou předáváme ostatními.

 

Možností a metod na odčervení je mnoho. Nejprve se změní zdravotní stav dětí a postupně se výrazně zlepší jejich chování i výsledky ve škole. Výborná kniha pana Gennadije Malachova Jak se zbavit parazitů nabízí nejen zajímavé informace a přehled o parazitech, jejich vývojových stadiích i možnostech nákazy a příznacích. Ale také nabízí k jednotlivým parazitům několik metod, jak se jich můžeme zbavit. Od použití alternativních metod našich předků až po použití konkrétní alopatie. Doporučuje upravit životní styl a stravovací návyky tak, abychom vytvořily v těle prostředí, ve kterém se parazitům nedaří. A tím urychlili očistu od parazitů i prevenci další nákazy.

Mohu vřele doporučit jednoduchou metodu moučných masáží, kterou pan Malachov doporučuje na již zmíněného roupa dětského. Ale z vlastní praxe mám vyzkoušeno, že funguje i na jiné druhy parazitů nebo alespoň na jejich prostřední stádium. Aplikace je jednoduchá a finančně nenáročná. Rozmícháme hladkou mouku s vodou na řídkou tekutinu a masírujeme tělo ve směru hodinových ručiček tak dlouho, dokud parazité vylézají skrze kůži ven.  Mám vyzkoušeno, že je vhodné takto ošetřit celé tělo, ale jednotlivé aplikace zaměřit postupně na malých částech těla. Například u dětí, které trpí na opakované potíže s kašlem a zahleněním průdušek, bych začala moučné masáže na za dní straně hrudníku. Pak bych postupovala další den na přední straně a v dalších dnech bych postupovala níže, až bych postupně ošetřila celé tělo. Pokud končíme tuto masáž z časových důvodů či proto, že kůže je již rozbolavělá od prolézání parazitů skrze ni. Pak pokračujeme při další aplikaci na stejném místě. Doku nám z kůže nic nevylézá. Zpočátku máme dojem, že jsou to žmolky mouky. Ale i po osprchování se stále objevují  malé bíle „hlavičky“ připomínající uhříky a ty se dají nehtem vyrýpávat, až celý červík vyleze a z kůže se uvolní.

Odměnou za úsilí s odčervením našich dětí i nás dospělých je pohoda v rodině, zlepšení zdraví a příliv energie. A v neposlední řadě i výrazné změny v chování a zlepšení výsledků ve škole či v zaměstnání.

A na závěr připojím vlastní zkušenost s opakovanými bolestmi uší, kdy lékař neviděl v uších žádný problém, přesto problém opakovaně přicházel a odcházel. A také velmi špatný chrup, přes veškerou precizní péči. Ukázalo se, že opakovaná aplikace moukové masáže vylákala stovky parazitů na dolní čelisti i krku. Viz přiložené fotografie. Dnes již nesdílím názor, že je to dáno geneticky. Byť je známo, že mnohdy se miminko nakazí již v těle matky.