STOP-START na alergie

13.06.2014 13:20
  • Opravdu se blíží vydání příručky Metoda STOP-START. Počítáme s křestem na Festivalu Miluj svůj život v Plzni, kde bude i přednáška, což je vlastně minikurz. Mnohým bude naprosto stačit hodinová ukázka a knížka k ruce. Je připravena pro všechny, které neurazí to, že tak jednoduchá metoda by mohla vyléčit jejich letité a závažné problémy! Většina lidí se však zarazí při první aplikaci metody " a to je jako všechno?". Ano, je to tak jednoduché, že může být těžké to přijmout. Ale věřte, že to funguje, máme to tisíckrát ověřeno.
  •  Úžasné je, že si může díky MSS pomoci i každý sám. nepotřebuje k tomu pomoc druhého. 
  1. Když budeme mluvit třeba o alergii, máme vyzkoušeno i spoustu případů vyléčené alergie. Je několik věcí, na které se musí každý alergik připravit : ztížení působení metody v případě, že bere nějaké léky,
  2. Následky a průvodné jevy, jako je zahlenění, otok sliznic apod. - potřebují čas na zklidnění a regeneracim, je potřeba podpůrných prostředků na vyčištění - kupříkladu užití wobenzymu - viz. kap. snížení dávek enzymů
  3.  Překážkou v rychlosti může být velmi skrytá příčina - tam je sice potřeba více času na prozkoumání životního stylu, sociálních vazeb, událostí, karmických záležitostí, genetických dědičných vzorů - v momentě odhalení příčiny, je opět metoda rychlá.
  4. Existují takzvané pseudoalergie - projevy mohou být stejné, kašel, hlenění, bolest hlavy, vyrážky, otoky - to se projevuje u potravinových "alergií" - mohou to však být náskledky otravy organismu díky tomu, žer chybí trávicí enzym a jídlo pak v těle hnije. Typickým příkladem jsou "alergie" osob s krevní skupinou 0. Chybí enzym na trávení mléčných proteinů eventuálně lepku a problém nesnášenlivosti je na světě. Ostatní "alergie" se pak vyskytují jako následek zduřelých sliznic, které dráždí prach, pyly, bakterie a velice snadno tak dochází ke zvětšení problému a k silným zánětům.pak nezbývá nic jiného než totálně vynechat mléčné výrobky či lepek. Sliznice se postupně zahojí, tělo vyčistí a zmizí i všechny ostatní "alergie".Čištění můžeme podpořit kupř. také pitím zásadité vody(živé vody) s kyselostí 9,2 pH.
  • Na otázku kolika alergikům jsme pomohli? Jsou to v počtu určitě tisíce a bylo by jich ještě více, pokud by více lidí připustilo, že alergie je léčitelná a že to není žádná výhoda- být alergický. Věříme, že díky MSS bude těch vyléčených nespočet!