Unikátní Metoda STOP-START

30.10.2014 15:50

Léta studujeme, používáme a vyučujeme různé alternativní metody pro zdraví duševní i fyzické. Vyzkoušeli jsme snad každou novou metodu, která se objevila. Vždy jsme jí chvíli používali a učili klienty a frekventanty našich kurzů.

 

Skvělé techniky jako je kineziologie, EFT, NLP,  Huna, Eucit, RUŠ, Hoponoopo, Dynamid, Léčebný kód atd.  Metod je spousta. Kdo si má však postupy pamatovat. Právě proto se snažíme vše zjednodušit do originální formy. Odmítáme se učit další formulky a návody k použití, kterými jsme zahlcení. Pořídím si nový mobil a musím se naučit stále složitější ovládací postupy, že by to mělo být složité i v našich sférách? Tak to tedy nechci!

Léta vyučujeme Přírodní zákony, jejich působení v životě ověřujeme prožitky, víme, že to je jednoduchý stabilní systém, podle kterého příroda, včetně nás, funguje vždy, i kdybychom nechtěli.Metoda je tak účinná, že si získává tak bleskově jak působí i své příznivce. Lidé se vracejí z workshopů převapeni a nadšeni. Letité problémy mizí jako zázrakem.Metoda v mnohém předčí i námi oblíbené konstelace. Předností techniky je jednoznačně to, že si proces změny provádí a řídí skutečně každý sám.

Nejjednodušším způsobem jak se cítit dobře, je žít podle  přirozenosti - přírodních zákonů. Když podle nich žijete, je po čase vše jasné, najednou víte, jak to funguje a jak bude fungovat.

Originální, super-jednoduchá metoda,

pomůcka pro rychlou pomoc při bolestech

duševních i fyzických

při fobiích i alergiích

Vše jsme vyzkoušeli a sepsali tak, aby tomu rozuměly všechny věkové kategorie.Vznikla útláá knížka, skvělá pomůcka s mnoha podpůrnými tabulkami pro usnadnění volby protikladů, repertoár slovních označení a ověření účinnosti. Metodu milují děti, je pro ně jednoznačná a pomáhá jim zvládat kupř.problémy s učením, trému i sociální vztahy. Pro perfektní zvládání techniky vám postačí účast na workshopu a příručka.

 

METODA STOP START

příručka  pro

 BLESKOVÉ ZVLÁDÁNÍ STRESŮ 

autoři techniky

MARCELA CHADŽIJSKÁ  a ING. MIROSLAV HADAŠ